Lomakolo

MÖKKI Noin 69m2 talviasuttava mökki jossa olohuone, alakerran (1 hengen) makuuhuone, keittiö, sauna, pesutilat, wc ja parvi. Vuonna 2005 tehdyssä remontissa uusittiin keittiö, sauna, pesutilat ja vessa. Saunan vuolukivikiukaan ansiosta voi vähemmän saunomiseen tottuneetkin nauttia pehmeistä löylyistä. Pesutiloissa, vessassa ja eteisessä talvikaudelle lattialämmitys. Ulkotiloina terassi ja parveke. Pihassa myös pieni vaja mistä löytyy mm. takkapuut, grilli (hiilet tuotava itse) ja tarvittavat työkalut. Parkkitilaa pihassa riittää kolmelle autolle. Alueella toimii 3G verkko.
KEITTIÖ Astiasto kuudelle Jääkaappi ja pakastin Keraaminen liesi + uuni Mikro Kahvin- ja vedenkeitin Kapselikahvinkeitin Leivänpaahdin Sauvasekoitin
OLESKELU- JA MAKUUTILAT Takka, TV, iso sohva 1 parisänky (parvella) 3 yhdenhengen sänkyä 1 taitettava varavuode Petivaattet vuoteille Liinavaatepaketti mahdollinen lisähintaan.
SAUNA Rakennuksen yhteydessä Sähkökiuas 2 - 3 saunojalle Pesutilat ja pukutilat / wc Kertakäyttö laudeliinat HUOM! Hygienisistä syistä pyydämme saunottaessa käyttämään laudeliinoja.
PERUSTARVIKKEET Mökiltämme löytyy muutamia perustarvikkeita joita ei välttämättä itse tarvitse tuoda mukana. Keittiöstä löytyy mm. roskapussit, tiskiaine ja harja, talouspaperi, keittiöpyyhkeet, teepusseja, kahvinkeittimen suodatinpussit, suola, sokerit, joitain mausteita, kelmut, foliot ja leivinpaperi. Perustarvikkeisiin kuuluu myös takkapuut, vessapaperi, kertakäyttö laudeliinat, vessan käsisaippua ja pyyhe. Vessan kaapista löytyy hiustenkuivaaja ja eteisen kaapista siivoustarvikkeet sekä ensiapulaukku.
Osoite Itämetsäntie 8, 64700 Teuva
Sähköposti lomakolo@gmail.com
Copyright 2023 Lomakolo l All rights Reserved